Wij springen graag (tijdelijk) bij

Ervaren professionals voor jouw renovatieproject

Wij begeleiden voor diverse woningcorporaties renovatie- en sloopprojecten als er in de organisatie een tekort is aan capaciteit, kennis of ervaring. Als tijdelijke vervanging, of van begin tot eind. Met onze 25 jaar ervaring maken we ons een startend of lopend proces en project snel eigen. Zo kunnen we binnen no-time een collega vervangen.

Wij zijn experts in de sociale aspecten van een renovatie: wetgeving, lokale kaders, communicatie en participatie tijdens de planvorming, begeleiding van klankbordgroepen en bewonersbegeleiding tijdens de uitvoering. Die kennis passen we toe in diverse rollen: als procesmanager, sociaal projectleider of bewonersbegeleider. Of we ontzorgen je met ons volledige team, dat kan ook!

yellow and black round frame
Maak jouw team compleet

Wij zijn deskundig, sociaal en creatief

Renovatie- en sloopprojecten vragen op sommige momenten heel veel en op andere momenten weinig inzet. Wij kunnen (tijdelijk) inspringen bij een project. Op een moment dat het even heel druk is en er extra capaciteit nodig is. Of omdat er een bepaalde expertise nodig is.

Maar we kunnen je ook volledig ontzorgen en het gehele proces van participatie, communicatie en begeleiding voor je organiseren en uitvoeren. Voor de perfecte start èn finish van jouw renovatieproject.

Zoek je een:
W

Procesmanager / -begeleider

W

Bewonersbegeleider

W

Sociaal projectleider

W

Volledige ontzorging?

Deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de wetten en kaders die gelden bij de renovatie- en sloop van sociale huurwoningen. Die kennis passen wij al ruim 25 jaar in de praktijk toe bij vele woningcorporaties.

Sociaal

We vinden soepel onze weg binnen en buiten een organisatie en zijn makkelijk in de omgang. We zijn zakelijk maar vinden ook dat werk een stuk leuker wordt met een dosis humor en de nodige zelfreflectie.

Z

Creatief

Wij houden van resultaat. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat de klus geklaard wordt. Wel kijken wel altijd net even verder: kan het resultaat beter, informatiever, duidelijker? Kortom: we houden van een creatieve touch.

“In mijn functie als projectmanager bij Portaal heb ik samengewerkt met Laura aan het project om alle woningen van Portaal waar nog open verbrandingstoestellen in zaten van die toestellen te ontdoen. Een technisch, organisatorisch en juridisch lastige klus.

Laura is goed en snel in staat om een analyse te maken van de opgave , werkt zorgvuldig en pragmatisch aan oplossingen, en neemt haar opdrachtgever en teamleden tijdig mee in de voortgang en benodigde besluitvorming.

Door haar goede contactuele eigenschappen is ze in staat om bewoners te informeren en mee te nemen , draagvlak te creëren voor hetgeen gedaan moet worden.

Ik kijk terug op een prettige samenwerking die voor herhaling vatbaar is. “

Theo Boode

Commercieel projectmanager, BAM Wonen

Yvette is een ervaren bewonersbegeleider –adviseur, die bewoners goed kan inschatten en benaderen, zij is hierin een fijne gesprekspartner en bovenal een heel prettig persoon om mee samen te werken. Bij meerdere renovatieprojecten in de wijk Kanaleneiland-Zuid in Utrecht, hebben wij samengewerkt. Daarin legde zij huis-aan-huis bezoeken af bij bewoners om onderzoek te doen en vervolgens de voorlopige plannen voor te stellen. De uitkomsten hiervan waren bruikbaar voor ons (woningcorporatie Bo-Ex) en haar inschatting van hoe de bewoners tegen het plan aankeken bleek uiteindelijk ook te kloppen na het doorlopen van de draagvlakmeting. Ook heeft Yvette meegedacht over en meegewerkt aan het plan om bij bewoners een Eneco Toon te installeren vanuit een subsidieproject. Hierin slaagden we erin om enerzijds de Toon bij best wat mensen te installeren en anderzijds het gesprek aan te gaan met bewoners en hen te enthousiasmeren voor een klankbordgroep. Yvette vervulde hiermee een belangrijke behoefte vanuit Bo-Ex, namelijk het leggen van het (eerste) contact met bewoners in de opmaat naar een participatieproces voor het renovatieproject. Bo-Ex en ikzelf zijn tevreden over haar diensten en werkwijze en bevelen haar graag aan.

Martijn Broekman

Ontwikkelaar/Projectmanager, Bo-Ex

KOFFIE? Bellen is het snelst!

of Stuur een bericht

7 + 9 =