Over ons

Bureau Bewonerszaken is een samenwerking van Yvette Feld en Laura Wille. Samen hebben we 25 jaar werkervaring op het gebied van participatie en communicatie bij gebieds- en wijkontwikkelingen, omgevingsvisies en -plannen, en renovatie- en sloopprojecten. Dat doen we voor woningcorporaties, gemeenten, huurdersorganisaties en andere organisaties. We doen onderzoek en adviseren in uiteenlopende projecten met als raakvlak … bewoners. We voeren onze projecten zelfstandig of samen uit voor opdrachtgevers, als extern adviseur of als interimmer binnen je organisatie. Bekijk hier onze opdrachtgevers.

We hebben een uitgebreid netwerk van ervaren en zelfstandige professionals waar we graag mee samenwerken. We doen aan kennisdeling, uitwisseling van projectervaringen en samenwerking.

Wij vinden dat een win-win situatie: we zijn flexibel en ondernemend, én we hebben de kennis en kracht van een organisatie. 

Maak kennis met ons team van professionals 

Yvette Feld

Eigenaar van Bureau Bewonerszaken

“Ik ga graag het gesprek aan met alle betrokkenen. Met onze opdrachtgevers om door te vragen welke ruimte er is voor wat we ophalen. Want pas als er commitment is om iets te doen met wat er in een buurt leeft, dan is het voor de bewoner ook de moeite waard om mee te werken.”

Laura Wille

Eigenaar van Bureau Bewonerszaken

“Als we ergens de mening van de buurt hebben opgehaald, dan bekijken we al die reacties net zo lang tot we er een rode draad in ontdekken. Wat vindt deze buurt het belangrijkste? Wat is de grootste zorg van bewoners? Wij mogen de stem van de mensen verwoorden: dat vind ik het allerleukste van mijn werk!”

Suzan Schapendonk

Eigenaar van Kip & Ei communicatie

“Ik werk graag samen met Bureau Bewonerszaken: een verfrissend bureau dat zich beweegt in de wereld van de woningbouwcorporaties. Ze staan voor waardevolle communicatie en participatie met bewoners. Als communicatieprofessional en ontwerper help ik Laura en Yvette met veel plezier bij de huisbezoeken bij bewoners en ontwikkeling van heldere en aantrekkelijke uitingen voor zowel bewoners als professionals. “

Marlies Roelink

Projectmanager bij Freshbits

“Werken met Bureau Bewonerszaken stemt mij altijd tot opgewektheid! Met positieve energie starten we een project en met dezelfde frisheid ronden we het af. Laura en Yvette zijn zeer ervaren en kundig en het is een feestje om met hen samen te werken. Hard werken en humor, dat past bij mij. Met mijn achtergrond als psycholoog en projectmanager, zorg ik voor een soepele planning en inhoudelijk relevante gesprekken met bewoners tijdens huisbezoeken.”

Onze opdrachtgevers

KOFFIE? Bellen is het snelst!

of Stuur een bericht

1 + 4 =