Waardevolle start van jouw renovatie

Gratis werkboek ‘Prevalueren in 7 simpele stappen’

Evalueren aan het eind van een renovatie? Nee, aan het begin! En natuurlijk aan het eind. Maar ook aan het begin! PREvalueren dus.

Met dit werkboek organiseer je in no-time een waardevolle PREvaluatie. In 7 simpele stappen en aan de hand van 7 invuloefeningen pas je waardevolle lessen uit andere projecten toe op jouw renovatie met bewoners.

woman sitting on swing

Waarom wil je absoluut PREvalueren?

Omdat het de beste raadgever is voor hoe een renovatie in de praktijk verloopt. En het je voorbereidt op hoe je om kunt gaan met onverwachte ontwikkelingen. Want als er iets is wat wij hebben geleerd in 25 jaar ervaring met renovatieprojecten: de kans dat er iets anders verloopt dan bedacht is vele malen groter dan de kans dat alles volgens plan verloopt. Keukens die te laat geleverd worden, een winter met vorst, een politieke switch, een draagvlakmeting die niet gehaald wordt.

Je kunt er soms weinig aan doen, maar je kunt je er wel op voorbereiden, vooraf bedenken wat goede en minder goede keuzes zijn als zich onverwachte situaties voordoen.

Een blauwdruk voor een optimaal verloop van een renovatie bestaat niet!

Maar er is wel een flatgebouw vol met voorbeelden van succesvolle en van minder succesvolle renovaties waar je van kunt leren. Gebruik die waardevolle kennis!

Door een PREvaluatie te organiseren over lopende en afgeronde projecten krijg je inzicht in:

  • Wat ging er goed?
  • Wat ging er mis en waarom?
  • Hoe kun je deze tips in jouw renovatieproject gebruiken en misstappen voorkomen?

Met dit werkboek organiseer je in 7 snelle stappen een waardevolle PREvaluatie.