Vraag de mening van de èchte experts

Woononderzoek bij een renovatieproject in Leiden

Je bent een plan aan het maken voor de renovatie van woningen in Leiden. Je hebt cijfers over leefbaarheid en onderhoud en talloze andere zaken bestudeerd. Maar hoe kom je er achter hoe het echt is om er te wonen? Met een woononderzoek krijg je waardevolle input voor jouw renovatieproject in Leiden!

Dus vraag het de experts! Want bewoners van sociale huurwoningen in Leiden weten als geen ander wat de goede en slechte punten zijn, waarom ze er graag wonen of waarom ze het liefst vandaag nog willen verhuizen.

Wil je weten hoe bewoners hun woning of buurt waarderen? Wij onderzoeken dat voor jouw renovatieproject in Leiden: online, telefonisch, op straat of in gesprek bij mensen thuis.

yellow and black round frame
Next-level bewonersonderzoek

Woononderzoek creëert draagvlak voor jouw renovatieproject in Leiden

Woononderzoek, buurtonderzoek, woonwensenonderzoek, draagvlakonderzoek…. verschillende termen voor hetzelfde: het ophalen van de mening van bewoners. Over hun buurt, hun woning of een renovatieplan. Wil je een woononderzoek doen voor een renovatieproject in Leiden? Wij halen die mening op, online of op locatie. En we leveren niet alleen een rapport, maar adviseren je ook over hoe de resultaten van deze participatie een echte plek in jouw Leidse renovatieproject krijgen. Inclusief een infographic of animatie. Zodat bewoners zien wat je met hun mening hebt gedaan, en ervaren dat er echt naar ze geluisterd is. Zodat participatie niet alleen verplichting uit het Sociaal Statuut Leiden is, maar waardevolle input wordt voor een positief renovatieproject met bewoners.

Toegankelijk

Wij gebruiken diverse tools om op een eenvoudige manier de mening van bewoners en gebruikers van een buurt te achterhalen. Online, schriftelijk of op locatie, het kan allemaal.

}

Flexibel

Wij zijn er op de momenten dat bewoners er ook zijn. Overdag, in de avonduren of in het weekend, onze agenda wordt geleid door het behalen van een maximale respons in de buurt.

Informatief

We brengen de resultaten beknopt, simpel en compleet in beeld. Perfecte input voor jouw renovatieproject, die makkelijk te delen is met bewoners en de klankbordgroep.

Blij dat er nu echt aandacht lijkt vanuit de corporatie. Met dit interview voel ik me echt serieus genomen en gehoord.

Bewoner

Renovatie Queridostraat, Bo-Ex

Flexibel en ondernemend, met de kennis en kracht van een organisatie

Bureau Bewonerszaken is een samenwerking van Yvette Feld en Laura Wille. Samen hebben we 25 jaar werkervaring op het gebied van participatie en communicatie in renovatie- en sloopprojecten. Dat doen we voor woningcorporaties en gemeenten in heel Nederland. In Leiden werken we aan vele renovatieprojecten voor de woningcorporaties Portaal, de Sleutels en Ons Doel. Samen met ons team van ervaren professionals doen we onderzoek en adviseren in uiteenlopende projecten met als raakvlak … bewoners. Omdat we al zo lang in Leiden renovatieprojecten begeleiden, zijn we door ons uitgebreide netwerk als een vis in het water en weten we snel de juiste persoon te vinden binnen de woningcorporaties, de huurdersorganisaties (HBV en HOOD) en de gemeente Leiden.

KOFFIE? Bellen is het snelst!

of Stuur een bericht

5 + 11 =